A1 - A2

U kunt pas deelnemen aan het inburgeringsexamen als uw Nederlands goed genoeg is. Casus Opleidingen helpt u hierbij.

B1

Beheerst u niveau A2 en wilt u nog beter leren lezen, schrijven en spreken? Dan kunt u bij ons terecht voor de cursus B1.

B2

Wilt u na niveau B1 uw Nederlands perfectioneren? Met onze cursus B2 bereiden wij u optimaal voor op het Staatsexamen NT2 programma II

Examentraining - KNM - ONA

Om u goed voor te bereiden op de examens KNM en ONA, het inburgeringsexamen (A2), of het Staatsexamen programma I (B1) biedt Casus opleidingen verschillende trainingen aan.

Alfa

Ter voorbereiding op de A1 en A2 cursussen kunt u bij de cursus Alfa de basis van de Nederlandse taal leren. Je maakt kennis met het alfabet, de klanken, de woorden en zinnen.

Activiteiten per les

Om er zeker van te zijn dat de cursisten wat hebben aan de les zorgen we er altijd voor dat elke les een aantal extra activiteiten bevat waarin de cursisten hun taal kunnen oefenen. Deze activiteiten worden verzorgd in de vorm van een Luxe Tour door diverse plekken in Nederland met elke keer een ander thema! 

Verschillende trainingen voor het beste resultaat

Tarieven

Nt2 lessen: €15,50
€1240,- per cursus van max. 3 maanden.

ONA lessen: €18, 57
€1225,- per cursus van max. 3 maanden.

Interesse?

Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie ontvangen? Klik dan op een van de onderstaande knoppen. Wij helpen u graag verder!